.

Där satt den… så nu lkl 2 here we come!!!

Äntligen satt spiken i kistan och vi fick i hop allt i fredags 24/5 på Vänersborgs brukshundsklubb. 177 p och klass vinst blev det. Min älskade Kalle jobbade sig kanon genom hela programmet och han höll och hade glädjen hela tiden . Vi hade en under bar kväll, trots att jag har fått platsliggnings noja med en lite för hög nervositet i mig och även lite för hög stress i mig och jag tror att jag skall spy och dö varje gång, men det skall bort, jag måste bara börja använda mig av min andningstekniker och lite på lille man.

Resultat:

Plats: 10 p

Tandvisning: 6 p (här har vi jobbat som galningar, men denna snälla gamla man till domare lutade sig framåt, varpå Kalle tyckte det blev jobbigt och drog sig bortåt)

Linförighet: 8 p (slarv vid språngmarsch, växlar position)

Läggande: 10 p (Yess mitt uppgiftsmål uppfyllt 🙂 )

Inkallande: 6,5 p (Nosar i start, ställer sig upp)

Ställande: 10 p

Apportering: 8 p (Tugg)

Hopp över Hinder: 10 P

Helhetsintryck: 8 P (något ojämn)

Säger bara jag är helnöjd med lille man och våran prestation på denna mycket trevliga tävling.

Efter att ha sett filmen från tävlingen så kan man väll säga att jag är inte nöjd med linförigheten…här gäller det att jobba mer på stadga och fokus, han var allt för ofokuserad för att jag skall tycka att han gjorde det bra. För övrigt är jag nöjd…så nu behöver jag TIPS på bra fokus fot övningar…

Nu blir et rutträning och fot träning lördag och söndag för att köra igenom 2:ans moment på måndag 🙂 och se vad fokus skall läggas på nästkommande vecka inför tävling i GBG 6/6 🙂

Idag har vi fått cyklat till affären också 1,6 mil ca så vi är helnöjda både tävlandet och den fysiska formen går framåt, kommer bli ett underbart hundår för mig 2013 🙂

Kram på er alla där ute och tävla lugnt och ha det riktigt roligt under tiden, det är inte poängen som räknas utan känslan och uppgiftsmålen och att ha roligt på vägen dit!!

Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s