.

MH med 1:a på skott

Idag har vi vart på kvälls MH och Kalle fick visa vad han går för. Är himla roligt detta med MH. Lille killen visade sig från sin bästa sida. Inga nyheter i hans beteenden för mig direkt.

Lite osocial och vill inte leka med främmande personer, vill helst inte bli hanterad så mycket heller, men accepterar hantering.

Släpper rädslorna fort och blir sedan nyfiken och kontakttagande.

Jakten bra fart ut, men blir nyfiken på de konstiga grejerna på marken, vill inte gripa (frågar mig om lov först griper sedan men när den inte följer med släpper han)

Reagerar inte på skottet 🙂

 

Ett på det hela taget mycket bra MH som enligt mitt tycke stämmer bra överens av informationen om Rasens mentalitet jag fått från min uppfödare Susanne Hall på http://www.aberlours.se Nu har vi en mycket trött kille som ligger och sover och vill nog göra så i natt 🙂

 

Imorgon blir det fysträning och ett kortare lydnadspass med mycket stadga blandat med fartiga övningar. Idag har vi hunnit med ca 5 micro träningar också 🙂 Inte lika bra fart i träningen idag som det brukar vara och jag fick ligga i för att ha honom på topp, micro i de olika fjärrskiftena körde vi och de gjorde han galant, stegförflyttningar på kontoret 🙂 fin och rak linje, Vändningar på stället det var lite segt där idag så där fick han ha lite pep först sedan tog det sig. Körde lite inkallningar bakifrån också och det gick kanon, han har bra fart och slöt fint upp i fot.

 

Ne nu e det snart natten

God natt med er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s