.

Underbar kvällsträning i regn…

…skulle filmat men då det regnade som skam fick filmkameran stanna hemma hoppas på bättre väder i morgon för lite filmande.

Vi fick under dagen till ett till micro pass med sitt till stå som momnet, Det gick fint tre upprepningar med fasta tassar i golvet 🙂

Kvällens träning gick kanon, Leia lekte med Isabella och hennes bror och jag och Anna tränade 🙂 kanon med andra småbarns föräldrar som tränar hund och barnen leker fint i hop inne i klubbstugan 🙂 Kvällens träning:

Fot: Gick jätte bra med Qvitra som störning och ja man kan verkligen säga att hon Qvittrar 🙂 Kalle hade bra focus och intensitet i normal marsch pep endast ett par gånger tyst träningen ger resultat. långsam marsch går han faktiskt jätte bra i rakt och fint och håller en kanon position, där tränade vi vänster svängar och han gjorde dem väldigt korrekt idag. Körde även språng marsch och det tyckte han var kul, men lite svårare att hålla positionen och här körde vi höger svängar och helt om för det är svårt i språng marsch både för mig och honom, så här behöver vi lägga mycket krut och belöning i vändningarna så han ökar på tempot och är mer uppmärksam, skall nästa gång köra mer följa övningar i språng marsch…min kondis sa också att gå hem och ge dig ut och spring för du kommer aldrig orka springa med fina kliv ett helt ff.

Hopp: tränade på uthopp i uppförsbacke, lille killen fick ta i 🙂 han hoppade bra ut med bollkast som belöning, körde också två hopp sitt första satte han sig långsamt och andra hamnade han nära men satte sig snabbare, här får jag träna vidare på att köra hopp kasta boll och träna på att ha han stående på andra sidan och säga sitt med boll som belöning för att dela upp momentet i två bra ringar innan jag sätter ihop det mer precist.

Hopp apport metall: Hoppade kanon fint ut, blev sedan lite tveksam i gripandet första gången, andra gången grep han snabbt och hoppade tillbaka fint, här skall vi dela upp momentet lite också och köra återhoppen för sig och belöna med en kamp för att få upp farten tillbaka till mig och ingångarna för sig och gripanden via lek. gripanden och ingångar är med i mina micro pass så farten tillbaka får ligga fokus på vid nästa gång vi kör långpass på klubben eller fotbollsplan.

Konskick: Full fart ut från alla fyra håll och springa tillbaka till mig för kamp belöning. Han tyckte detta var jätte kul idag, och han klarade av att hålla ihop sig utan att skall trots kamp belöningen.

Fjärr i blött gräs: Satte sig upp på första skiftet fick belöning. Andra skiftet ny plats var ligg till stå gjorde detta på tio meter utan att flytta några tassar 🙂 belöning direkt och sedan moment helt slut ingen mer träning där idag 🙂

Down i blött gräs näsa nos: Slängde sig snabbt och fint tre gånger på raken. Körde även inkallning med läggande, la sig down fint och tillräckligt kvickt för att jag skulle vara nöjd, boll belöning bakom hade bra tempo. Nästa gång skall vi bara köra tre raka och en down..

Läggande under gång: Jag envisas med detta moment, körde med kraftigt dk,han la sig rakt när jag la han på höger ben när jag la han på vänster ben då hoppade han ut, så får börja träna på att lägga han på höger ben och göra det ganska sakta stanna upp och belöna direkt.

Platsliggning: Säger bara tjoho, låg kanon fint plats på kommando down, trots att Qvittra Qvittrade glatt och trotsade sin matte till tusen idag, reste sig och ifrågasatte hela tiden, men Kalle låg trots att han inte känner henne och hon e Tik. Han låg dessutom tryggt och tungt ner hela tiden och jag fick flera chanser att belöna honom då han låg när hon reste sig och var allmänt olydig idag. Mycket nöjd med denna träningen den gjorde mig trygg…

Stadga: Stå, sitt och ligg och titta framåt, flyttade ut momentet idag och la på störning i form av bollar i sitt momentet men inte i de andra två, belönade bara då han tittade rakt fram när jag gick för bi och prasslade lite..Han fick ha ett par påminnelser i ligg och stå men annars tittade han rakt fram konstant är så nöjd med denna träningen och lilla killen.

Är så himla nöjd med vår 1,5 timmes blöta träning idag 🙂 Härligt att träna Perro de har sina sidor med stress osv, men när de kolar ner är de helt underbara och koncentrerar han sig är han tyst vi måste bara köra med mer störning och träna mer stadga och koncentration.

Hej hopp nu skall jag träna min kondis så jag kan springa ett ff och även många varv i utställningsringen fram över.

Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s