.

Där satt den..

Idag har vi tränat vittringsapportering och första skicket gjorde han som vanligt rusade fram och nosade på första och andra pinnen sedan kollade han resten och valde att bara hugga en pinne. När jag skickade om så högg han fösta bästa igen och kastade den i luften då sa jag ne he du så gör vi inte (hmm man skall ju inte bli irriterad, men ibland behöver lille man veta att han faktiskt gör fel när han tidigare kunnat detta)… efter det funkade det bättre..

skick nr två så nosade han fint på pinnarna och valde att ställa sig vid rätt pinne tvekade dock lite innan han plockade upp den men gjorde det när jag tjoade till och gav han tillåtelse…(kanske lite påverkad här av min tillsägelse)

skick nr tre nu for han ut och nosade igen på nya pinnar då så klart stannade direkt vi rätt pinne tittade på mig och plockade upp även denna lite försiktigt och jag tjoade och han for in som ett skott.

skick nr fyra nu hade spänningen släppt och han hade fin fart ut och nosade rätt på rätt pinne plockade den och kom farandes utan att jag behövde tjoa eller ge honom tillåtelse 🙂

Inga mer skick sedan då han gjorde det himla fint.

Istället började vi träna lite språng march med vinklar 🙂 det är inte lättaste momentet precis, här får vi jobba på hårt men vi behöver skoja te fria följet lite så dags att börja träna på språngmarch 🙂 stegförflyttningar körde vi också höger går bra då håller han fin position, vänster får vi jobba mer med…dags att köra brädan här igen 🙂

Nu skall jag få maken att bygga ett bättre hinder ockå elelr så gör jag det själv, den förra skapelsen jag gjorde som skall likna ett hinder blev dock inte speciellt bra!!

Ha en fin kväll
Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s