.

Bättre sent än aldrig…

…som man säger. Här kommer i alla fall en liten rapport om lägret vi var på i April månad!! för det första hade vi jätte roligt jag och Kalle man 🙂 Vi blev trötta bägge två och det var skönt för oss bägge att ha ett rum att ta flykt till emellan åt när vi blev trötta. Inte helt lätt att vara i ett hus med 8 personer som man inte känner helt bra och 12 hundar 🙂 men det gick och vi hade jätte trevligt. Tyvärr hade vi lite dåligt väder och det var kärle i marken vilket gjorde att vatten trängde in underifrån vilket gjorde att det blev stora pölar i hallen. Det var en kall hall men vi hade det skönt där inne ändå. Kan ju dock inte rekommendera att man lägger ett träningsläger där på vintern, så skall man åka dit igen så vill nog inte jag göra det tidigare än april eller senare än slutet av september. annars var det ett bra ställe att träna lydnad och Agility, fanns vissa spårmarker runt om kring men inget som jag hoppade högt över 🙂

Vi bodde i stallstugan med 11 bäddar men 9 personer var lagom att bo där inte fler helst 🙂 vi fick lagad lunch och middag varje dag som kom till stugan det var fin fint. frukost fixade vi själva 🙂 Stugan får plus poäng och jag kan mycket väl tänka mig att åka till kyrkekvarn igen

Lägret gav en massa nya infallsvinklar på lydnaden vad som är bra och vad jag vill utveckla mer eller mindre:) insåg ganska snabbt att micro träningar gör verkligen susen och att jag har en super go hund som gillar det mesta i form av träning och aktiviteter bara han får vara med mig.

vi han med 5 mycket bra lydnadspass och hade kanon bra störnings träning och gjorde en del andra roliga grejer.

Var en helt klart mycket givande helg 🙂

Ursäkta dröjsmålet på en uppdatering från lägret.

Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s