.

Perro träning i GBG :)

Igår hade vi en riktigt rolig och nyttig dag jag och Kalle på Tävlings lydnadsträning med 13 andra Perrosar 🙂 IGBG. Riktigt skoj var det att se alla perrosarna och hur olika och lika de är på samma gång. En del med mer fart i och andra med lite mindre fart i 🙂
Det är skoj att se att de är så olika, alla som är med och tränar är på olika nivå och har olika tänk kring hundar och träning vad som är rätt eller fel osv… men det bästa man kan få är rejäl störningsträning och träning med olika hundar 🙂

Kalle skötte sig fint och vi fick massa input och intryck som skall sorteras 😛

Jag lärde mig igår en nyttig sak och det var att jag skall inte göra exempelvis fjärrdirrigering när Kalle legat i bur en stund, för då är han för taggad, men när han lärt sig det riktigt ordentligt så skall vi även ge oss på det 🙂

Sen lärde jag mig också att jag återigen är ganska bra på att koncentrera mig trots att jag haft en svacka på den sidan det senaste. Lite knäpp kan jag ibland vara också då det gäller detta med koncentrationen 🙂 men det får man leva med för när jag och Kalle tränar då skall det vara vi.

Det är också intressant att se att alla är på olika nivå och tränar med olika tänk jag tänker exempelvis störning och elit från början när jag tränar mina hundar, medans andra tänker ettan sedan tvåan osv. Min upplevelse är att tänker jag elit/SM m.m från början satsar jag mer och sedan blir inte kliven mellan klasserna så stora. Det gäller att våga satsa och drömma det har jag lärt mig, för utan drömmar kommer vi ingenstans här i livet för vad skall vi då sträva efter.

Kalle fick också nyttig gå med andra träning för honom och mig helt främmande personer och det är mycket intressant att se hans beteende i dessa situationer. Det skall vi köra lite idag också. Han ställer sig in samtidigt som han tycker att det är lite läskigt.

Här är en liten bild på den lilla platsliggningen:

IMG_20130309_110857

Idag fortsätter det roliga strax dags att dra till Götet för ännu en dag med Goa glada perro människor och massa mysiga perrosar som längtar efter mer träning. Hm bäst att skriva ner planen kanske 🙂

Planen för idag är:
– Plats/sitt med belastning
– FF och linförighet filmas
– Rutan
– Konskick
– Kontakt träning med störning
– tandvisning och hanteringsträning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s