.

Nya sätt nya tankar…

Ibland blir det lätt att man gjort som man alltid gjort eller att det liksom bara går av farten, Nu har vi kommit fram till att träna är kul, men det måste ske med måtta så den nya planen ser ut så här.

1: När det lätt blir lite mycket träning bromsa och träna lite mindre
2: Träna med Martina 1-2 g/vecka träningslikt och med kommendering
3: Pill och finlirsträning hemma på trädgården och i köket och på de vanliga promenaderna
4: Störningsträning någon gång i månaden, träning på torget, stranden osv

Vi skall också börja cykla i vår jag och Kalle man och springa med skall vi göra!! Det blir nog kanon detta under våren, får ju inte glömma att Kalle skall tycka det är roligt och vilja mera hela tiden och när vi har små pill så gör vi det bäst hemma vid tills det sitter och sedan så är han i en fas just nu där jag tycker han kan sacka lite och kanske tycka det är lite tråkigt ibland.

Vid inkallning skall vi nu väga upp all ingångsträning med fart träning då jag tycker farten gått ner både vid inkallning och vid rutan. Detta är inte bra han kan springa fortrare så det skall vi jobba upp nu igen i några veckor med lite olika varianter på fart träning.

Konskick skall vi också börja träna in, samt lägga en del krut på Rutan och fjärren.

Hej hopp i morgon är det träning med Perro gänget skall bli så kul!!

Sara och Kalle

2 reaktioner till “Nya sätt nya tankar…”

  1. Tänk så lika vi tänker och i samma fas 🙂
    Det har blivit lite för mycket avdet goda ett tag, så förra veckan tog jag bort en träningsdag.Så just nu kör vi fr,sö, må med finlir hemma vare dag.Däremot är vi lite olika i fas kan jag tro gällande stöningsträning som är Ellas och min akilleshäl så det är där vi har vår fokus.
    I morgon smäller det. Sätter mig på tåget om bara några timmar 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s