.

Nya tag …

Så ny dag och nu har vi också läst kritiken från gårdagen och kan inte fatta det, men den stämde helt överens med min känsla 🙂 Tack Fred för ett bra domarjobb, även om Kalle tyckte du var lite läskig först!!

Så skönt att läsa en kritik och få bekräftat sin känsla. Nu har vi också lite mer viktig info att lägga till info banken 🙂 det är att efter linförigheten skall vi lösa upp från den avslutande punkten och göra en liten focus sväng om för att sedan fortsätta vårat program. Så nu är även det lagt till vår info bank och så skall vi träna lite ingångar 🙂

så skönt att känslan är kvar i kroppen och stämmer med bedömningen samt att även detta som jag bestämde och hade med i min plan var att inte läsa protokollet samma dag utan faktiskt vänta en dag och sedan läsa det för att vara helt fri från eventuella dåliga känslor i kroppen som kunde påverka min läsning och tanke i negativ riktning.

Måste nog berömma mig själv här lite också: Jag är nog väldigt bra faktiskt, och den känslan det gav i kroppen att inte vika från plan som jag brukar göra annars gav mig styrka och kraft. Nu skall denna erfarenheten bara vara med mig i övriga livet också inte bara i mina tränings tävlings situationer 🙂

Ha en bra söndag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s