.

världens bästa kalle

Så det kan gå…idag har Kalle och jag gjort vår första tävling och jag kan bara konstatera att jag har världens bästa kille 🙂 ….vist första starten går inte att jämföra med starten jag gjorde med Kajsa., men vi hade feeling och känsla detta kommer bli kanon i framtiden.

Hur gick det då på vår tävling. Jag hade tre stora mål och det var 1: ha roligt 2: vara tyst Kalle 3: följa min plan. Dessa målen uppfylde vi med råge 🙂 därav är våra poäng oviktiga. För den som vill veta får ni kolla sbk eller skk när de kommer där.

Vi hade så roligt idag jag och kalle så nu skall vi bara busa lite nästa gång också innan så blir det kanon även då. Kalle var tyst i hela linförigheten jag bara njuter 🙂 det bästa var också med denna tävling att jag höll mig till min plan var glad rakt igenom inget kunde påverka mig och min koncentration. Vissa tycker nog jag var lite konstig idag men sorry för er i sådant fall för detta är nya jag gilla det eller ej. Men när jag tävlar tänker jag inte längre vara ”uppfostrad” och vet ni vad det funkade 🙂

Kalle fick också sin livs belöning en sådan belöning har han alldrig fått när han gicknur ridhuset 🙂 och vet ni vad jag la värdens goaste och gladaste hund i bilen som fortsatte koncentrera sig även när han inte behövde det längre. Säger bara fan vad vi kommit långt jag och min lillangalna signalkänsliga hund och så mycket värdefull information vi insamalt till vår info bank 🙂 underbar kännsla i kroppen genom att jag följde min plan och utförde allt som det var tänkt och jag höll focus genom hela tävlingen och så gjorde även lilla Klalle manen puss på dig.

Info vi fått:
Kalle håller ihop ett helt program och kan vänta på sin belöning 🙂
Jag kan gå in i mig själv och hålla focus och då även ha Kalle med mig
Linförighet skall gås i lite högre tempo
Plats skall vi träna med belastning
Viktigaste kunskapen är dock lagom nervositet hålls i chack genom att följa rutiner och följa planen (för ett litet pirr eller nervositet skall finnas med)
Vår uppvärmning var för lkl 1 lagom så lika nästa gång 🙂

Vi har ljust nu världens bästa känsla i kroppen vi klarade dagens mål 🙂 även om vi inte blev uppflyttade men vad gör poängen när vi är bäst och har bästa team worket 🙂
Ett tips till er alla focusera inte sönder er på resultat mål tänk uppgiftsmål istället och se resultatet som bonus, långsiktiga mål. Ert tävlande kommer bli roligt och lyftas till en annan nivå.

Ha en go lördag alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s