.

Träning träning lite uppdatering

Ja då var det dags för en lite uppdatering, skriver i min träningsdagbok, men har inte tagit meig tid att uppdatera så ofta här, denna blir inte heller så lång.

Så här ligger landet nu:
FF- går lite knackigt ibland, vi tränar stadga här det är svårt för den lilla hjärnan att koncentrera sig fullt ut. Kan nu mer gå fot tyst men inte efter inkallning, träna mer på lugnande belöningar efter fart moment

Inkallning: 🙂 här blev det ett nytt kommando, fot istället, sänkte både rusandet och löste ingångarna 🙂

Rutan, funkar fortfarande kanon.

Läggande och ställande både vid inkallning och under gång, inga dk längre under gång, men vid inkallning får vi ha dk. lägger sig och ställer sig bra, behöver bara minska ner ställandet och läggandet med en hundlängd så blir det perfekt,så mer köra korta och snabba lek lägganden och ställanden.

DOWN – funkar hemma men inte borta öka kriteriet hemma och träna med störning

Hoppet funkar fint, hoppar i från.

Detta var väll det som testades av idag.

Micro träningar kör vi varje dag, det ger sig dags för en ny plan på min micro träningar den skall jag skriva lite senare idag.

Mycket peta och fixa och träna med ökad störning är det som gäller nu för oss några veckor fram över. sedan skall vi också träna på att han inte lysnar på andras Kalla in, komendera m.m

Men i helgen skall vi ha kul och förkovra oss i Tävlingspsykologi jag och Kalle man skall bli himla roligt och spännande detta. uppdatering kommer på söndag kväll eller måndag efter helgens kurs.

Ha en bra vecka alla vackra personer där ute.

2 reaktioner till “Träning träning lite uppdatering”

 1. Både upp och ner hör jag, precis som det brukar vara 🙂
  Är det dax för Niina i helgen?
  Jättekul i såfall, jag kör också fot på sista delen av inkallningen, känns rätt och förbättrar just ingångarna. Nu är det inte långt tills vi träffas, Det ska bli jättekul

  Gilla

  1. Jap är nina i helgen skall bli spännande 🙂 skall bli jätte roligt att träffas ser fram emot det 🙂 skall bli en rolig helg med massa perrosar och förhoppningsvis rolig och givande träning.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s