.

Jag bröt ihop och nu..

har jag fallit och rest mig igen som en starkare och visare människa med större insikt och en djupare förståelse för saker och ting.

Igår gick hund träningen dåligt idag har stressen satt sig i min mage och nu fokuserar jag på två lugna dagar med promenader och micro träningar 🙂

I morse så tränade vi en liten micro träning med kontakt som gick skapligt och jag kände flytet igen, och nu skall vi göra ett par små träningar till i kväll.

1: fot kontakt med olika belöningar
2: Skiften ligg till stå vår stora akilleshäl
3: Down
4: Stegförflyttningar

Resultat 13/2
1:Fot, kriteriet var hålla kontakten trots tappade godisar framför nosen. Klarade det efter två små korrigeringar med kort kopplet här hade vi 80% rätt det känns skönt.
2: Skiften ligg till stå 🙂 gick bra, flyttade dock vänster baktass vid fyra av 10 skiften och marginalen skall ju vara 80% rätt, men är nöjd ändå.
3: Down, fixade det med kraftiga hjälp, här behöver hjälpen börja bantas bort Down= i en rörelse lägga sig och trycka hakan i baken.
4:stegförflyttningar: Kriteriet ställ dig på plankan, ställde sig på plankan och trampade åt sidan. Ka tjing lyckad träning. Gjorde därför en steg förflyttning åt höger utan planka gick jätte fint, fin skänkelvikning med fin kontakt tre steg 🙂 Men krukset blir vänster sedan den är svårare tycker jag. Nu åt höger hamnade han lite långt bak, så kommer få belöna från höger och fram så jag får upp honom i jämnhöjd.
5:Down gång 2 för dagen: Fick 80% lyckade försök med ned bantat kommando till halv arm ner 🙂

Satt just och funderade!! skall nog lägga till ett mål för mig och Kalle och det målet är att vi skall vara så pass bra att vi kan med att skicka in en film med ansökan till talangtruppen i höst eller till nästa år (2014) vår eller höst. För det hade vart häftigt att bara våga skicka in få det granskat och antingen bli ratad eller erbjuden en plats.

Det var sista micorn gjord för dagen. God natt på er nu skall jag dimpa ner i soffan.

3 reaktioner till “Jag bröt ihop och nu..”

  1. Åhh va duktiga ni är! Har precis sett dina klipp från youtube, Kalle så ung och sååå duktig redan.. bra jobbat!!
    Bra mål.. klart du ska söka.. så himla kul om ni kom med 🙂
    Ska bli kul att följa dig och Kalle.. 🙂
    Malin & Nico (Aberlours King of Heart)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s