Misalero´s

Icke hund relaterat… Bryt ihop och res dig upp starkare än någonsin

Avundsjuka, köra huvudet i sanden, stress symptom, bete sig som kompletta idioter, inte se vad som är viktigt för skogens all måsten, inte inse att utveckling är bra, vägra utvecklas, mobbas, bete sig på sandlåde nivå, inte lyssna på sina medarbetare, höja sig själv till skyarna, trycka ner andra, köra ner andras okunskap i halsen på varandra, tycka att bara en själv är viktigast, låta andra jobba och själv sitta och klaga på att ha mycket att göra men sedan kan man surfa på hemnet, vägra samarbeta, uttrycka sitt missnöje i en grupp så hela gruppen blir förpestad, vara arga, vara egoister, vägra låta andra synas och vara bra, icke ge varandra feed back och jag skulle kunna gå på och gå på och gå på i all oändlighet just nu…

Varför kan inte ens kvinnor förstå kvinnor, kvinnor är ju kvinnor skall vi inte förstå oss själva…Förstår att män ibland har grava problem med oss då vi inte beter oss som civiliserade människor.

NU har jag skrivit och tänkt och skrivit och tänkt, nu skall jag gå och fokusera på Kalle man och vår roliga träning tilsammans, jag skall fokusera fram en bild hur jag vill ha det och jag skall promenera igen fram och tillbaka fram och tillbaka för över en natt och en träning utan att jobba med tyst Kalle tyst så har alla ljuden kommit tillbaka som ett brev på posten. sedan har vi också en skenade Kalle i inkallningarna och han är unghund ut i fingerspetsarna, vilket gör att vi troligtvis skall fokusera om träningen under en månads tid, detta skall jag på fredag diskutera med min härliga träningskamrat Martina 🙂

Ne nu skall jag fundera ha en bra dag mina vänner hoppas vi syns snart.

4 reaktioner till “Icke hund relaterat… Bryt ihop och res dig upp starkare än någonsin”

 1. Oj, det här lät inget roligt. Snacka om energitjuvar.Trodde du bytt jobb…..
  Nåja, det gäller att försöka hålla sig på en bra nivå,visa hur man själv vill bli bemött och hur man själv tycker det borde va, svårt javisst men varför sänka sig till sandlådenivån.

  Då är det kul att kunna fokusera på hundar, helt plötsligt blir träningen enkel och rolig.
  Hoppas det gick bra.
  Susanne

  Gilla

  1. Jag har bytt jobb men är kvar i samma organisation och arbetsgrupp, bara bytt arbetsuppgifter och ja då fick jag helt plötsligt 150% att göra på en 100% ig tjänst, och detta är något som ligger i hela vår arbetsbelastning alla har ca 125% att göra på 100% vilket gör detta beteende stort och sedan är det bara massa kvinnor, vissa bittrare än andra 😛

   Men from idag skall energi tjuvaran inte få stjäla mer energi från mig och nu ligger fokus på Hundträningen 🙂 för den ger energi.

   Det gick så där, vi har ju fått tilbaka alla ljud, men det skall nog gå fint på fredag för nu skall vi ha två lugna dagar med fokus på kontakt och lek enbart, så får vi se hur det går på fredags träningen 🙂

   Gilla

 2. Härligt, ja energitjuvar är det bara att skrota så fort det bara går. Skaffa en viss tanke som du klär dem i varje gång du ser dem. Hörde om en som tänkte på sina som nakna vilket gjorde allt lite skrattretande och då gick det inte att lagra ilska runt dem 😉
  Tjoho

  Gilla

  1. Ha ha, det skall jag göra och det skall jag göra idag!! skall testa det på en kollega också då kanske vi inte kan låta bli att skratta på morgonmötet, ser dem redan fram för mig!!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s