.

Micro träning

Då var det dags att ändra lite i träningen igen!

Micro träningar bestående av:

Stadga, bakåtvänt lockande – störning av barn -kastade grejer- kastade godisar- folk som går- hundar som busar. Sitt, ligg och stå. Kriteriet är stilla med alla fyra tassarna och vara uppmärksam på mig för att få belöning.

Platsliggning, med störning varvat med plats utan förare

FF, med störning, samt positionen — vart är belöningen, ögon kontakt kriteriet

Skiften fjärren, fortsatt träning

Konskick

ligg till sitt

 

Sedan skall jag träna bort min dumma vänsterhand, aldrig belöna ur den mer än vid ligg till sitt vid sidan.

Vi skall också träna på ställa upp ringen, tänka på att ställa mig bredvid honom, tillbaka gångar vart placerar jag mig för att han skall hamna bäst vi uppsättandet.

 

Sedan när vi tränar med andra skall vi ha lite störningsträning som prio 1

 

2 reaktioner till “Micro träning”

  1. Hej ja det går både framåt och bakåt med träningen!! super stressad matte som känner att hon kan gå i tusen bitar vilken dag som helst är ingen bra kombination i hop med en hormonstinn perro kille. Så just nu funderar jag över hur jag skall hitta tillbaka till mig själv och inte låta andra påverka mig till det sämre. Men tränar gör vi. Men jag har inte orkat skriva en rad i bloggen för jag kan inte fokusera. Men nu blir det nog bättre för min chef fattade idag att jag behöver avlastning i alla fall. Men skall ordna med en tränings uppdatering i helgen har jag tänkt 🙂 Saknar dig med, har inte ens orkat läsa bloggar eller något.
   Men har tre dagar ledigt denna helgen och skall bosta mig med valp mys och prata framtidens valp med Susanne på fredag.

   Kram Sara

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s