.

Månskens träning

Idag blev inget enligt plan!! först var planen att få hjälp med lite störning m.m, den planen fick flyttas till en annan dag. Nya planen sprack den med pga att när vi var ute på baksidan och precis ställt upp allt slocknade strömmen i hela området och träna precissions saker i mörker är ingen hit.

 

Månskens träning fick det bli. Månen lyste upp såpass så vi i alla fall kunde köra rutan, ink med ställande och ställande under gång samt lite fot. Det gick rätt så bra, full fart på lille killen idag 🙂

Rutan: efter tre skick och noggrant visande av punkten han skall stanna på så stannade han inne i rutan tre skick där efter.

Innkallning med ställande: Här gick det undan, han har börjat bromsa fint med belöning bakom, men tvär vänder och kastar sig bakåt, så dags att börja luras med belöningen och höja kriterierna lite till att han måste stå stilla 2 sec innan belöning.

Ställande under gång: Stannar fint när jag använder kommandot stanna, belöning bakom. Ökade kriterierna till att han måste stå stilla tills jag är tillbaka på plats bredvid och säger slut. detta var lite svårare, men efter gång 1 utan belöning och hoppla monica den gör vi om stod han stilla.

Fot: gjorde mycket fina vänster och höger svängar och satte sig bra vid sidan, även alla halter satte han sig. Fot idag bestod av halter och svängar med belöning för sättandet.

Lite vitringsapportering försökte vi oss på också men det gick åt skogen totalt, så där får vi baka massor helt klart. Så denna vecka blir det micro på den varje dag, med godis mellan pinnarna som inte är ”smittade av mig” och inte ta upp någon pinne, samt tre gömda pinnar inne som han få leta efter och apportera. på söndag blir det nytt försök på vittringen med tre pinnar och en smittad, så får vi se hur det går.

 

Ne nu skall jag ha en onyttig pizza och sedan blir det en kvälls promis med Kalle manen och sen bums i säng.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s