Misalero´s

Roligt..

Idag har vi haft vilodag jag och Kalle och skall fortsätta med det, snart skall vi krypa ner i sängen och läsa en hundtidning och skumma lite i en bok, måste börja förbereda mig för det ena och det andra här under våren. Först skall en plan läggas upp men det är ingen hundplan utan min egen utvecklingsplan istället som både innefattar hunderi men också vidare utbildning inom mitt yrke.

Först skall vi i alla fall betala den bokade Gränna stugan 🙂 och sedan skriva in i kalendern att det blir perro träning i tävlingslydnad i GBG 9-10 mars, vilket betyder att barnkalaset får bli den 16 mars istället 🙂 och kalaset för de vuxna får bli den 11 mars på kvällen en stund 🙂

 

Ne dags att fixa så jag och Kalle man får mysa lite sedan och lägga upp en plan för morgondagens träningspass samt även för onsdagens 🙂

Kram på er

slappisarna Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s