.

Skärpning matte…

Ne nu får det bli skärpning på matte kom ihåg!! blir att skriva en lista på vad som skall med på träningarna i fortsättningen.

1. Filmkameran

2. Kaffe

3. Mjukt att ligga på och träningsbagen

Jag skulle ju haft med mig filmkameran idag när jag gick på kurs, men den låg fint kvar hemma på sin plats så nästa träning troligtvis tisdag skall den med för nu behöver jag filma igen så jag ser vad som skall tränas på. Lille Kalle är unghund ut i fingerspetsarna nu och har en del hyss för sig så jag måste utvärdera och sedan fundera igenom igen hur vi gör vissa saker, mycket slarv nu.

Idag har vi vart på kurs, fått beröm det var trevligt, fick beröm för hur vi går in på plan och för att vi har ett trevligt och fint ff, samt att jag vist går himla fint också, är ju en trevlig komplimang man ibland behöver ha 🙂 Kritiken från domaren (Bosse): Kommer in bra, tveksam vid sättande, nosar på handen, hoppar vid språngmarsch, går bra och har bra kontakt.

Fjärrdirigering: Kalle gör detta bra, men är ovan med TL (har aldrig haft någon bakom 🙂 )och vi har precis startat träningen så ja hade ett stort DK vid sitt. Kritiken från domaren (Bosse): Bra, håller sig på plats, men är ovan med TL bakom.

Sedan tränade vi på rutan inkallning med ställande, apportering gripa bakifrån och hade en massa diskussioner. Skall åter igen börja träna in runda, men döpa det till kör denna gången och försöka göra det på ett annat sätt än vad vi gjorde innan, skall visa honom mera hur han skall göra för att undvika skall.

– säg sitt vid alla halter

– OBS! ha alla ringar ok innan hel kedja av momentet.

– Träna speciellt på uppställningen vid startpunkter.

– träna på att stampa på target eller runda innan han springer till vitringspinnarna

 

Ne nu skall vi jobba lite först utvärdera veckans träning och planera nästa träningspass sedan skall jag fixa lite jobb papper som man får betalt för också 🙂

 

Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s