.

Sugen..

Är man kanske lite knäpp när man sitter här kl 06:40 på morgonen och är sugen på att träna lydnadsträning med sin hund. Ja kanske man är lite nörd, lite knäpp, har höga mål och förväntningar på både mig och hund, men vad gör det för jag är gärna lite nörd om det kan få mig att nå mina mål!!

Fast idag skulle vi ju träna stadga sitt kvar och platsliggning, hm det är inte det jag vill träna idag ju, men jag skall hålla mig til plan fast jag tänker modifiera min plan lite, så den blir så här istället 🙂

Morgonen träna fotgående och fjärr skiften

Fm promenad med mycket bus och lek och även stadga träning (har nog dragit upp honom lite för högt i aktivitet det senaste, så nu har han svårt att fatta att sagt ord gäller vid sitt och ligg.

Sedan under dagen får det bli stadga sitt och ligg och rutan under em.

Ne nu skall jag och Kalle träna lite ff och fjärr.

 

Hej hopp nu går nörden och tränar hund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s