.

Vilodag!!

Hört att vilo dagar är bra för både kropp och själ, så det har vi idag 🙂 Kalle håller dock inte med att vilo dagar är bra dagar, för han vill helst ha lite träning varje dag men idag fick det bli springa i snön och så laddar vi upp för ett hårt pass i morgon.

Träningskalendern är skriven och veckan planerad med de träningar och aktiviteter vi skall ha för oss, och det blev som vanligt fullspäckat 😛 så nu är det bara att hålla sig till plan, får väll se hur det går 🙂

 

Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s