Misalero´s

2013 nytt år och nya möjligheter och utmaningar

Ja då var det nytt år. Jag har fått världens bästa premuration i nyårspresent på tidningen Canis (www.canis.se) samt lite annat trevligt i Julklapp. Första dagen på året har vi inlett som en träningsfri dag 🙂 de dagarna behövs de också. Lille man klarade alla fyrverkerierna skapligt, gick bra tills han såg dem i fönstret då blev han lite orolig så då fick vi lägga oss på golvet och hålla för ögonen så blev han lugn igen 🙂

Nu skall jag gå och förkovra mig i lite intressanta artiklar och se om det finns en och annan härlig föreläsning att titta på i kväll. Tidningen canis har det bästa att läsa inom hunderiet, är man intresserad av tl, bruks eller agility klicker träning är detta tidningen för er. 2013 skall bli ett hundår där jag tänker utveckla mig som tävlings förare och som person och kommer jobba mycket med den mentala biten hos både mig och Kalle man.

Hoppas ni alla får ett jätte bra 2013, för det tänker jag ha 🙂

3 reaktioner till “2013 nytt år och nya möjligheter och utmaningar”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s