Misalero´s

God Jul och Gott Nytt

Det är härligt att summera året och tänka på hur det varit. Vårat år har varit fyllt med hundaktiviteter både bra och dåliga!! Men det som varit roligast i år är helt klart att Kalle kom till oss och tog våra hjärtan med storm samt visade sig vara den perfekta hunden för mig att träna tävlingslydnad med 🙂

Jag har haft ett underbart år med mycket hundträning, några gamla kontakter har tagits upp och några nya har till kommit, kurser har avverkats och planer har gjorts. Tova har flyttat till en ny familj i Skärhamn på Tjörn där hon förhoppningsvis får stanna och kommer trivas som fisken i vattnet. Kalle har både varit kontorshund och tränat på i lydnaden. Vad har mer hänt ja vår dotter Leia som snart är 4 år har växt så det knakat och även hon har varit med på alla våra aktiviteter. Badat har vi gjort i havet och varit ute mycket. Nu är snart året slut och 3013 på antågande, jorden gick inte under så här sitter jag nu och skriver, planerar och ser fram emot ett underbart 2013 med massa hund träning, tävlingar och roliga aktiviteter både med familj och nya samt gamla vänner.

Vi har nått ett mål för 2012 att få en fin allmänlydnad på Kalle ponken samt att vi snart är startklara i lkl 1, samt att vi faktiskt följer våra träningsplaner och har roligt när vi tränar ihop jag och Kalle man.

2013 finns massa aktiviteter inplanerade redan nu och kalendern börjar fyllas, skall bli ett himla spännande år med mycket träning, tävlingar, utställningar och massa rolig hundaktiviteter förhoppningsvis kan vi klämma in ett lydnadsläger någonstans också om det kommer något roligt som passar oss. kanske också Kalles kompanjon föds vem vet det kan bara stjärnorna och tiden visa på…men får matte som hon vill så slutar 2013 med två små härliga perrosar att träna och tävla med i många år.

God jul och gott nytt år mina vänner

Leia julkort 1

Kalle Julkort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s