Misalero´s

Torka kalla det vad du vill

Häromdagen brakade jag ihop av stress och annat skräp som kommit i vägen, och tyvärr fick lilla Kalle vara utan träning några dagar men efter i kväll kommer vi igen och kör stenhårt igen fram till Mars med mycket micro träning och ridhusträning för fulla muggar för sedan börjar tävlingssäsongen.

Så i kväll innan läggdags görs en träningsplanering, där vi startar med en privatlektion av bästa Marina i lite ff och att hantera gnäll. Skall bli hur kul som helst. Nu skall här röjas och även mitt huvud skall rensas och röjas. Ibland blir det bara för mycket och då får man göra som man råder andra lyssna på kroppen!! och dess signaler.

Over and out
Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s