.

Micro 2

Idag har det blivit micro träning igen!! älskar helt klart denna formen av träning, upplevelsen blir att det tar ingen som helst tid i anspråk och ändå kan man fått till en si så där 30-40 min under en kväll :), jag gillar att åka iväg och träna och tränar gärna länge och mycket med Kalle, men ibland måste även jag inse mina begränsningar när jag faktiskt börjat sova allt mindre och blir lite påverkad av det, då passar micro träning mycket bra just nu för att stressa av mig lite. Så nu istället för fem dagar kommer vi åka till ridhuset ca 3 dagar i veckan istället om jag kan hålla det då vill säga 🙂

Vår micro träning idag då… den har allt gått bra.

Ligg till stå: här fick vi till 70% lyckanden = inga baktassar rörde sig. Han måste fortfarande ha mycket hjälp och jag behöver stå lite snett från sidan.

Vittringsapporten: han fick 4 nos försök kring pinnarna. Han nosade fint coh slog på näsan en bit innan pinnhögen och plockade ingen pinne för att smaka på den 🙂 detta var framsteg från gången innan när flera pinnar samtidigt smakades på.

Fot starter och vänster sväng: Belöning på lock fortfarande, det är svårt då vill han inte alls göra som han skall egentligen, tänk vad en hjälp kan göra mycket med träningen. Idag fick vi träna mycket på att först bara komma in istället för svängar och starter. Här gick det inte lika bra som sagt, Kalle tittade på mig och sedan försöte han fuska sig lite genom att inte göra sin ingång ordentligt…så idag var det mycket Hoppla monica vid denna träning men jag lyckades hålla modet uppe så det slutade lyckligt.

Metallapport: fick hoppas över ikväll för jag behöver sova!!

I helgen blir det 60 års kalas, platsliggning utan för förnstret i snö 😛 och ridhusträning på fredag och söndag, kanske vi hinner med ett pulk rejs på lördagen också för förhoppningsvis.

Over and out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s