.

tillägg till TL-lydnadskurs och Kedjor

Glömde lägga till en sak i kedjorna Hela tävlingen ses som en enda lång kedja också, så det finns även en ring/länk och den är super viktig och det är den ringen som är mellan momenten, vad gör vi här? det är värt att fundera på, hur vill jag/du att det skall se ut mellan momenten? måste jag ändra någon energi för att nästa moment skall bli bra, driva upp aktiviteten eller dämpa?, vad behöver min hund mellan momenten för att kunna fokusera genom hela tävlingen? denna ring mellan momenten tränas alldeles för sällan och är alldeles för viktig för att inte träna på.

De viktigaste ringarna på en tävling är dessa tre enligt min tränare och jag är villig att hålla med (Under förutsättning att hunden kan momenten då), från bilen till planen, inträdandet på tävlingsplan (är hunden med dig?), och ringarna mellan momenten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s