.

Kvällens träning!

Idag åkte vi till ridhuset igen, verkligen kanon med ett ridhus att åka till, jag var som i vanlig ordning helt själv och kameran fick åka fram som hjälp för mig även denna kväll. Av mina gamla träningskompisar är det bara jag som håller på fortfarande, och de nya hade annat för sig i kväll, ingen av de som kan träna på kvällstid är riktigt lika energiska som jag är, så än så länge får vi köra mycket själva, men jag trivs bra med det också och nu när kameran har blivit en rutin känns det fint 🙂

Idag körde vi starter i fot och vänster om, rutan, läggande och innkallning, började med lite fällknivs träning stå till ligg också.

Idag efter att kollat på filmen kom jag fram till att jag behöver jobba mer igen på att han skall ha fullt fokus på mig, mellan momenten och även i fotgåendet, jag skall inte vifta på vänsterhanden, använda belöningar på lock istället för belöning från handen. Se/lista ut vilken vår jackpot belöning är. Öka Kalles fokus i ringen mellan momenten.

Fotgående: Följer bättre i starter, blir dock lite ofocuserad, stjärtar in fint i vänstersvängarna, piper tyvärr mycket idag!
Innkallning: springer snabbt, men blir ofocuserad när han kommer till mig. Här skall jag testa med mera lek belöning.
Läggande. slänger sig bra ner i backen framför mig i rörelse både i ökat tempo och vanlig gång. Inga större kroppsrörelser från min sida, när han gick vid min sida viftades det väldigt med höger arm av någon anledning, hm den får tejpas fast vid nästa träningspass.
Rutan, full fart ut och vänder fint mot mig på 5-15 meters avstånd. Varrierade mellan från vilket håll han skall springa in i rutan fixade alla håll bra, men från vänster gick det lite sämre, för lite längre ner fanns koner för förvirring och störningsskull, då valde han de konerna 3 gånger i stället.

Dags för sängen i morgon väntar 4 burkar (som skall göras i ordning nu) och sedan förhoppningsvis en härligt snöig promenad.

Ha en bra träningsvecka alla

Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s