.

Frittfölj

Då har jag lyckats fixa med min första film. Inte den första vi gjort utan den första efter att jag fattat hur programmet fungerar och idag har jag haft tid. Nu är det tyvärr så här att jag är lite snål så jag tänker inte betala för att lägga upp filmen här men vill ni se den så går det fint om ni kopierar och klistrar in denna länk i ett annat fönster, tror jag funkar det inte lägg gärna en komentar så får jag se på en annan lösning:
https://plus.google.com/photos/116405150575495416824/albums/5816358083288110289

Lite skrämmande att se sig själv så här men men, bra och nyttigt är det i alla fall. Kommer snart att vara riktigt självkritisk också 🙂

Får ju ta och lära mig att gå riktigt samt att sluta röra min vänster arm så mycket samt måste banta ner mina enorma hjälper om vi skall komma någon vart här, får bli lite privatlektioner av SM deltagare Martina Svensson i fortsättningen. Var tredje vecka så vi kommer igång med vårt fria följ ordentligt, blir så irriterad att vi inte får till det, fattar inte varför det skall krångla så att få till det fria följet. Hur svårt kan det vara, allt blev konstigt när vi skulle köra helt opperant träning, kursen för Mona var bra men detta helt fria operanta träning sättet passade inte mig och Kalle helt enkelt, men min terrier körde jag mycket helt fritt operant, men inte med Kalle manen.

Ja så nu får det bli att köra hårt på fria följet under träningarna och få Kalle att tycka att vara på min vänstra sida är det bästa som finns och dessutom är det bästa som finns att ha bogen vid mitt knä och vara rak på samma gång, målet är att han faktiskt skall göra detta bra till sista Januari. Självklart skall vi träna annat också, men det fria följet är tydligen det svåraste för oss, vart det lättaste med mina andra hundar…tur de är olika så jag får olika saker att fokusera på och jobba med, härligt att kunna utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s