.

Dagens träning

26/11 Träning:

06:00 Huvud ner träning: Första gångerna på kommandot plats huvudet ner direkt, funkade även när jag satt i soffan. När jag ställde mig upp blev det svårare.

07:00 Fot träning, Tyst Kalle de första gångerna, sedan lite mer frustration, tyst både i ingång framifrån och bakifrån. Svårt att fokusera när handen min försvinner. Måste arbeta ner mina hjälper får tollerera lite pip skrik tills hjälpen helt borta, efter att Tova fått träna gick han upp i spin. Svårt att koncentrera sig när det finns externbelöning, måste träna mera på detta. I kväll testa med hörlurar och filma.

08:00 platsliggning fönster ca 10-15 min blev inget med det tränade plats 15 min inne istället med mycket bra störning i form av en busande unge.

19-19:30 Tränat rutan och lite smått fritt följ(han inte med filmning idag då tiden blev knapp), lägganden under gång. Gick bra med rutskicken killen börjar fatta nu. Det fria följet gick si så där idag, men nästan inget pip, testade tipset om att inte ta in han framifrån och det blev mycket bättre. Läggande under gång funkade ganska bra blev lite för högt i stress på slutet så då kom några skall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s