.

Gå rakt och på linje

hm…kanske skulle börja dansa line dance vad nu det är!!

Men i alla fall så har jag kommit fram till att jag kan inte gå 100%rakt och inte vända 100% på linje, så det kommer bli mitt eget lilla privata projekt som faktiskt innebär träning utan hund och att följa min goa tränares råd så blir det ICA’s parkering som får bli föremålet för min träning. Vilket betyder att ännu en idiot kommer synas på ICA kvällstid!!! kanske blir man kallad Tjörns nya tokiga Lotta elelr något sådant men vad gör det om jag lär mig gå rakt, Så videokameran och parkeringsrutorna får det bli. Kommer lägga upp min träningsplan för detta här sedan också.

Men det viktiga här är att få till mängd träning om jag skall kunna få detta att sitta i mitt muskelminne!!

 

2 reaktioner till “Gå rakt och på linje”

  1. Bravo, detta problem har jag också. När jag var i Halmstad i somras och tränade med Jenny och Ki skrattade de gott åt min krokiga gång. Inte blir det bättre av att jag dessutom har dålig balans.
    Går som en pingvin, eftersom jag tror jag går snyggare medf benen tight ihop istället för lite bredbent, tokfia det är jag det 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s