Misalero´s

Pankaksträning 21 nov…

Ibland blir träningen pankaka och idag var en sådan dag. Kalle skötte sig visserligen, men jag hans matte kunde inte sköta mig utan var allmänt nedstämd och tyckte livet sög eller i alla fall värken i mitt ansikte, man kan ju då undra varför jag gav mig ut och tränade…helt oförberedd var jag ingen plan eller någon ting, får helt enkelt bli en ny träning i morgon eller på fredag och då skall våra mål utvärderas och sedan skall det även torrgås en masa utan hund, även detta skall filmas, kommer genomföra min torrgång utan för ica denna gång då jag helt klart inte kan gå rakt och jag kan tydligen inte svänga heller så bara att ge sig in i den matchen och träna in ett perfekt rörelsemönster även hos mig matten…för annars kommer vi få för mycket avdrag i poäng på tävling och det skall bane mig inte vara avdrag för att jag inte kan gå och föra mig ordentligt.

Over and out nu skall jag gå och vila mina bihålor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s