.

pipppppppppp…………..

I dag peps det en himla massa kan man lungt säga. Men jag lärde mig i alla fall att jag inte skall börja träna fotgåendet försän efter at vi tränat en stund, som det är i nuläget i alla fall. För när vi körde fotgående igen eter ca 40 minuters träning var det mer fokus och mindre pip. Men då kom ljuden vid apporten istället. Bara atctragla vidare och inte låta han få något för sitt pipande så blir det nog bättre snart bara att hänga i och vara konsekvent…alla moment som det är mycket fart i går bra utan gnäll och piip, även sitt i grupp och platsliggning klarar han utan pip, men fot gående och apportering är grejer det, antingen med för mycket förväntan eller så är det något som jag gör i de momenten sätternlitebextra press kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s