.

Rätt ögonblick

Unghundar som gör saker det är ju så ibland…undrar om de över huvudtaget har något innan för pannbenet.  Mitt i natten 02:15 kommer Tova till min säng och smackar och beter sig konstigt. Tänker man ja ha ja får väll gå upp då. Hinner knappt få på byxorna och då börjar hon ulka… ulkning och heltäckningsmatta är = dålig kombination, så jag få panik sliter tag i en morgonrock slänger mig på golvet och börjar pricka under hennes nos i kolmörker… ropar till min man du får komma upp här och hjälpa mig. så han grabbar tag i henne och lyfter ut henne ur sovrummet… jag kan inte det nämligen av fysiska skäl 😛 När jag försöker få på mig en tröja och samlat ihop morgonrocken och lagt den i hög kommer unghunds rackaren Kalle fram och börjar nosa på morgonrocken…ser då i ögonvrån att han LYFTER på BENET för att KISSA ….. snabb som man är så rök jag tag i ljumsken på han och väste vad i hela fridens namn gör du…. inte vad man önskar sig kl 02:15 på natten precis… aldrig sett Kalle så förskräckts någon gång innan tror jag. Han såg helt förskrämd ut… sedan fick de husarets resten av natten.

När jag nu kom upp på morgonen och husarresten var över så hade Tova spyt igen…min tillrättavisning under natten hade gett resultat. För när jag öppnade och gick fram till Tovas plats och Kalle sedan gick dit och nosade på spyan tittade han på mig och såg ut att tänka ne he inget kssande här heller…hmmmm

Så ibland undrar man om de tänker över huvudtaget eller  bara agerar hela tiden efter varje liten doft och vad skall man säga varför över huvudtaget kissa på någons spya??? kanske är alla hormoner som nu spökar i den lilla kroppen på lilla killen.

Nu skall jag dricka kaffe innan det blir morgon promenad.

Sara och Kalle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s