.

träning igen!

Idag har vi varit och tränat med Emma och Stina på TJBK. En bra och trevlig träningsstund hade vi alla tre.  Kalle hade som vanligt full fart och var riktigt taggad. Idag var vi inomhus på klubbens engen lilla träningshall. Den är mycket liten men lämpar sig utmärkt för precisionsträning av saker som inte kräver allt för mycket fart.

Kalle fick träna lite mer ordförståelse på varsågod och ja. Idag funkade det mycket bättre med kommandona och han fattade snabbare vad det var som gällde 🙂 Target tränade vi och det gick som en dans på rosor idag. Hoppet startade vi med också och sedan körde vi lite fritt följ. Hm det är svårt med fritt följ, för min lille buse vill gärna pipa lite då. men fick kanon fina tipps av Emma så nu skall träningen nog gå framåt även där. Vänstersvängarna börjar bli bättre bara jag kan få tyst på hundskrället skall det nog gå bra.

Måste helt klart fundera på tills nästa träning hur jag skall lägga upp det med detta pip och ljudande. Vi skall helt klart öka tempot, göra mer följa övningar samt pausa  när han börjar låta, låter du får du inte jobba helt enkelt…. eller hur för det är inte enkelt.

Planen för nästa träningspass är:

– stadga och tyst

– plats

-fritt följ med följa övningar och snabba belöningar

– ställande under gång och läggande under gång

 

Hem ser ut att bli en lång träning nästa gång, men det får väll bli det då. För vi har roligt när vi tränar jag och Kalle mannen.

 

Hej hopp ha det bra alla

Sara och Kalle

2 reaktioner till “träning igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s